Bo på Bolmsö men ha närhet till allt

Naturen runt Bolmsö är enastående. Här sätter du dig på cykeln, snör på dig löparskorna ellerbeger dig ut i skogen på jakt efter kantareller och blåbär. Därifrån kan färden gå vidare till Tiraholms fiskeri för att köpa rökt fisk eller avnjuta en god måltid i restaurangen.  På Laganland finns Älgpark och Bus-, Lekland för barnen. Närmaste städer är Ljungby cirka 30 km och Värnamo cirka 40 km bort. 

Laganland Älgpark

Klicka på bilden och läs mer om Laganland

Laganland Älgpark vid E4:an, 10 km norr om Ljungby (Småland). 
Här möter du ståtliga älgar och har chansen att komma riktigt nära älgarna. Det finns flera fototorn utmed publikområdet som är handikappanpassat.  Där tar du fina foton på skogens konung.
 

Lagans golfklubb

Klicka på bilden och läs mer om Lagans golfklubb

En spännande skogs- och parkbana som dels har 18 utmanade hål och dels en lite snällare 9-hålslinga. 18-hålsslingan har en mycket varierande layout med en ö-green som främsta utmaning. Här gäller det att tänka först och slå sedan! 

Tiraholms fisk

Klicka på bilden och läs mer om Tiraholms fisk

På gården Tiraholm driver familjen Ekwall, yrkesfiske och fiskodling i Bolmen.

Genom högklassigt mathantverk blir insjöfisken till färska, rökta, gravade, och fileade delikatesser som saluförs i gårdsbutiken. I den rustika fiskrestaurangen serveras hemlagade rätter av gös, regnbåge, gädda, ål och lake.

Laganland Busland

Klicka på bilden och läs mer om Buslandet i Lagan

Laganland - en upplevelse för hela familjen!
Älgparken öppen • Älgshop öppen hela året
Inomhus Lekland där barnen kan ha sitt kalas för kompisarna. Där finns också Jaktia & Motorservice samt Motell & Taverna.
Golf Pay and Play och Golf-Shop.

Restaurang Hägern

Klicka på bilden och läs mer om Hägern

Beläget på den vackra ön Bolmsö, i hjärtat av sjön Bolmen hittar du Restaurang Hägern.
En restaurang med unik, lantlig atmosfär och omsorgsfullt tillagad mat från våra svenska bönder och en härlig variation mellan kött och fisk från Bolmen hittar du i våra menyer. 

 

God mat i fin miljö

Här kan du njuta av god mat samtidigt som du njuter av den vackra miljön och sjöutsikten. Vårt lilla café som erbjuder hembakade kakor och bakverk.
Ibland kan vi även erbjuda mackor och vi har alltid möjlighet att erbjuda ett vegetariskt alternativ. Från deras uteservering kan du se när Bolmsöfärjan kommer in från Sunnaryd.