Husen är välplanerade

Färdiga arkitektritade hus i Småland

Mitt i den allra vackraste naturen i Småland har du nu möjlighet att köpa färdiga arkitektritade hus i ljus och välkomnande funkis. Arkitekten Olof Thedin är känd för att ha ritat ett antal prisbelönta projekt och står för både kvalitet och känsla när det gäller att skapa en stilren och trivsam hemmiljö.

Läs gärna mer om våra arkitektritade hus här på hemsidan och tveka inte att kontakta oss om du har frågor om hur det går till att köpa nyckelfärdiga hus på Bolmsö. Välkommen!

En bygemenskap

Våra arkitektritade hus är väl genomtänkta både när det gäller planlösning och hur de är placerade i sin omgivning. Byggnaderna är grupperade för att skapa en känsla av trygghet och bygemenskap – och självklart med utsikt över sjön och kontakt med vatten och den intilliggande naturen.

Med närhet till skola och badplats är en villa på Bolmsö det självklara valet för dig som söker en lugn och trygg vardag till din familj. Här kan du njuta av ett boende i högsta komfort och välbyggda hus i nära samklang med naturen utan att tumma på vare sig kvalitet eller livsglädje.

Prisbelönt arkitektur

Arkitekten SAR/MSA Olof Thedin står idag för en rad prisbelönta projekt som bland annat Utmärkt svenskt träbyggande 2007 och Stora samhällsbyggnadspriset 2010. Tack vare ett gott yrkeskunnande och känsla för planlösning kan vi erbjuda en ljus och trivsam arkitektritad villa till dig som köpare.

Alla villor har öppen planlösning från entrén till ett stort glasparti med utsikt över vattnet. Här kan du också njuta av fria ytor för umgänge i sydväst, vilket bidrar till den ljusa och luftiga känslan.

Vill du veta mer?

Har du frågor om att köpa ett arkitektritat hus i Småland?
Ring mäklare Christer Svensson hos Fastighetsbyrån Värnamo
på nummer +46 70-515 84 75 redan idag så hjälper han dig.